Известие

Collapse
No announcement yet.

Нещо изгърме

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещо изгърме

Тия дни пак ми умря акумулатора, та го носих на заряд и като го сложих, абе, деа, на мен ли ми се струва, магнита на задния десен говорител аха да опра в клемата. Не знам тая пластма са дето го държи ли висна докато вадех акумулатора, какво стана, но преди сякаш не беше така. Нейсе, затварям всичко, тръгвам да въртя, превъртя два пъти двигателя и загасна. Тръгвам да въртя пак и се чува едно хххххххххххх, а двигателя не върти. Викам айсиктир, ко стана, ама беше вече тъмно, затворих я, взех си такси и не се занимавах. Днес пак отварям отделението на акумулатора, опитвам да повдигна тоя говорител - не ебава. Понеже пак по тъмно се случи естествено, наврях една гумена лента самовулканизираща се между него и клемата да обира луфта. Тръгвам да паля, отпред едно БАААМ, ама все едно съм на газ и изби клапан ли там, каквото избива. Излизам вънка, вдигам капака, нещо подмирисва, ама нищо не се види. Иначе тоци има, аларма работи, всичко 6. Какво може да е изплющело?
    Събирам помощи за 911 GT2

на какво ''подмирисва'' ?

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
      на какво ''подмирисва'' ?
      На тотална щета по каско от пожар.
      Пу, пу - пепел ми на езика.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

ами на нещо изплющяло подмириса. не на бакелит, но сходно с миризмата на пакетите от нов компютърен хардуер.

Comment

Са, резултата от мойта гърмялка. Пръснат колектор. Ама в оригинал пръснат. Видях го - по цялата дължина на капака. Кондомите като са ми сменяли гарнитурата преди две години ко са правили не знам, но тоя вика брат, половината болтове ги нямаше. Смених го, всичко точно, обаче стърженето при палене си остава. Не всеки път, ама го има, та се чудя стартер ли ще дойде, бендикс ли, какво ли...

Comment

А разбра ли се причината за гърмежа и спраскания колектор?
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Fiat Bravo II 1.4 90hp
            sigpic
            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Ужким от тия незатегнати болтове на главата, които са изпопадали с времето и е взел да влиза твърде много въздух и алабала нещо от свещите и бум. Горе-долу така го разбрах.

Comment

ами на нещо изплющяло подмириса.
                AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
                AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
                sigpic

Comment

Working...
                X